lunes, 14 de febrero de 2011

Concurs d'il·lustracions a Elna sobre la Maternitat Suïssa

Aquest projecte de l'Àrea de Cultura, Mediateca i servei de catalanitat d'Elna està lligat amb la valoració del patrimoni i, en particular la història recent

Nicolas Garcia, el batlle d'Elna, davant de la Maternitat Suïssa. Foto: EL PUNT.

En el marc de la celebració de Sant Jordi, Elna vol posar en relleu els il·lustradors d'àlbums de joventut, editats tant a la Catalunya autònoma com a la Catalunya del Nord. Aquest projecte participa en les iniciatives de valoració del seu patrimoni, en particular el que està lligat a la seva història recent, com és la Maternitat Suïssa. En aquesta ocasió té lloc un concurs de creació d'il·lustració amb el títol Elna.

La temàtica del concurs ha de ser “una evocació lliure de la infantesa, inspirant-se d'aquest lloc d'esperança i de vida que va ser la Maternitat Suïssa”. L'obra “haurà de fer ressò del passat i del present, essent carregada de valors positius”. El guanyador s'emportarà un premi de 500 euros que correspon a la compra dels drets de reproducció al seu autor per l'Ajuntament. El format mínim requerit és A3.

Totes les il·lustracions realitzades en el marc del concurs seran exposades a la Maternitat Suïssa del 12 de juny al 30 de setembre. La inauguració d'aquesta exposició tindrà lloc el 12 de juny, en el marc de la Trobada “celebració” de les petites Elna. Des de l'obertura de la Maternitat Suïssa, la revelació al públic del seu passat, moltes petites nines que han nascut a Catalunya porten el nom Elna. El municipi convida les famílies i les Elnes a una trobada a la Maternitat cada dos anys.

Els candidats al concurs han d'enviar la seva obra el 21 de març com a més tard.

Més informació a Pôle Culture – Hôtel de ville – boulevard Voltaire B.P. 11 66 202 Elna Cedex i a sylvainecandille@ville-elne.comemail protegit i transcat@ville-elne.comemail protegit .

www.ville-elne.com

http://maternitesuissedelne.com/fra/presentation.html

No hay comentarios: